Betaalbare design meubels voor bijzondere wensen

Publicatiedatum: 14 jun. 2024 10:00:00

Betaalbare design meubels voor bijzondere wensen

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl krijgen we regelmatig verzoeken van ondernemers die nét iets anders willen dan een in hun ogen standaard inrichting. Of, zoals we het intern graag noemen, de vraag naar "bijzondere" inrichtingen voor "bijzondere" ondernemers én dat is positief bedoeld! En dit alles natuurlijk voor een schappelijke prijs. Je kunt het vergelijken met iemand die op zoek is naar een echte Picasso voor de prijs van een fotoprint. Flauwekul natuurlijk, maar je snapt wat ik bedoel.

Magis Design

Een voorbeeld dat telkens weer naar voren komt in deze categorie is de vraag naar designproducten die niet meteen een aanslag op je hele jaarbudget zijn. Denk aan stijlvol meubilair met een tijdloze uitstraling en dat voor een budget waar hardwerkend bijzondere ondernemers zich toch nog in kunnen vinden. En in deze zoektocht naar het perfecte evenwicht tussen design en prijs, komen we vaak uit bij Magis Design.

De iconische stoelen van Magis

Magis Design is een Italiaans bedrijf dat al sinds 1976 iconische meubels produceert. Magis is het brein achter een reeks creatieve en baanbrekende ontwerpen, die steevast de grenzen van esthetiek en functionaliteit verleggen. Wat begon als een gedurfd idee om kunst en design te integreren in alledaagse meubelstukken, is uitgegroeid tot een wereldwijde naam die synoniem staat met innovatie.

Bij ITC Furniture: Design voor een betaalbare prijs

Het bijzondere aan Magis is hun vermogen om vernieuwende technieken te combineren met originele ontwerpen. Ze werken samen met gerenommeerde designers zoals Jasper Morrison en Konstantin Grcic, die bekendstaan om hun speelse en toch praktische benadering van meubelontwerp. Hierdoor ontstaan er producten die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook uitermate functioneel.

Jouw droominrichting binnen handbereik

Een van de meest populaire productlijnen van Magis is hun collectie stoelen. Deze stoelen zijn meer dan alleen zitmeubilair; het zijn ware kunstwerken. Neem bijvoorbeeld de “Magis Chair One” – een stoel die lijkt op een moderne sculptuur maar net zo functioneel is als een klassieke eetkamerstoel. Gemaakt van gegoten aluminium, combineert deze stoel kracht met een ultramoderne uitstraling. Of wat te denken van de “ Magis 360° ”, die eruitziet als een abstract kunstobject, maar je de ervaring biedt van comfortabel zitten en draaien. Het zijn deze unieke eigenschappen die de stoelen van Magis onderscheiden van de massa en ze tot een gewild object maken in zowel kantoren, maar ook thuis.

Maar bij ITC Furniture begrijpen we dat je naast uitstraling ook een scherp oog hebt voor budget. Daarom zorgen wij ervoor dat we, zelfs voor de meest veeleisende designliefhebbers, betaalbare opties aanbieden. Of het nu gaat om een enkele blikvanger in je ontvangst- of vergaderruimte of een volledige make-over van je kantoor, wij helpen je graag verder met bijzondere ontwerpen voor een bijzonder goede prijs.


Dus, voor iedereen met een smaak voor het buitengewone en een oog voor een goede deal: wij staan klaar om jouw droominrichting werkelijkheid te maken.

Bel ons: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog