Ontdek de “Profim Nu” van Flokk

Publicatiedatum: 28 mei 2024 10:00:00

Ontdek de “Profim Nu” van Flokk

Zoals ik al eerder vertelde, liep ik onlangs met mijn collega Roger door het magazijn van ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl. Terwijl we door de gangpaden liepen, liet Roger mij verschillende bijzondere producten zien, die klaar stonden om uitgeleverd te worden naar klanten. Een van die producten was de Profim van Flokk. Het verhaal achter deze stoel fascineerde me ook zo dat ik het graag met jullie wil delen.

Hoogwaardige en duurzame producten van Flokk

Flokk, een vooraanstaand Europees bedrijf, is een ware pionier in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en duurzame werkplekmeubelen. Ze streven ernaar om plekken om te werken over de hele wereld te verbeteren met hun innovatieve, ergonomische en milieuvriendelijke ontwerpen. Het doel van Flokk is niet alleen om stijlvolle meubelen te leveren, maar ook om het welzijn en de productiviteit van de gebruiker te verhogen.

De bijzondere “Profim Nu” uit de Profim lijn

Nu, laat me je meer vertellen over de Profim, een van de parels in het assortiment van Flokk. Terwijl Roger en ik door het magazijn liepen, viel mijn oog op deze opvallende stoel. De Profim is meer dan zomaar een stoel; het is een belichaming van comfort, duurzaamheid en esthetiek. Gemaakt met de gebruiker in gedachten, biedt deze stoel een ongeëvenaarde ergonomische ondersteuning, waardoor lange uren vergaderen een stuk aangenamer worden.

Ergonomie en duurzaamheid in de Profim Nu

Wat de Profim zo bijzonder maakt, is de combinatie van innovatieve technologie en aandacht voor detail. De stoel is ontworpen met een focus op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk, wat past binnen de duurzaamheidsvisie van Flokk. Het gebruik van gerecycleerde materialen en de mogelijkheid om onderdelen eenvoudig te vervangen, dragen bij aan een langere levensduur en minder afval.


Ook Profim bureaustoelen en fauteuil

Ik werd enthousiast door de passie van Roger en de overtuiging waarmee hij over de Profim Nu sprak. Het is duidelijk dat Flokk niet zomaar meubelen maakt; ze creëren werkplekoplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Dus, als je op zoek bent naar een stoel die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid, dan is de Profim lijn van Flokk een uitstekende keuze, want de Profim bestaat ook in meerdere varianten bureaustoelen (Elle Pro, LightUp, Xenon) en zelfs als fauteuil (Vancouver Lite)!

Het ontdekken van de Profim was een inspiratiebron voor mij en ik hoop dat dit verhaal jullie ook inspireert om na te denken over de impact van je meubilair op je plek om te werken. Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl streven we ernaar om alleen de beste producten aan te bieden, en de Profim van Flokk is daar een perfect voorbeeld van.

Wil je meer weten? Bel ons: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog