Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Duurzaamheid als sleutel voor de toekomst: Het Novaka event

Publicatiedatum: 15 Oct 2024, 10:00:00

Duurzaamheid als sleutel voor de toekomst: Het Novaka event

Op 1 oktober 2024 vond een toonaangevend duurzaamheidsevent plaats, georganiseerd door Novaka, de werkgeversorganisatie in de kantoorbranche. De centrale boodschap was duidelijk: duurzaamheid is niet alleen onvermijdelijk, maar biedt ook kansen voor groei en innovatie in de sector.

Eén van de sprekers op het event was Ilse Eijkelkamp, duurzaamheidsadviseur bij Quantore. Als één van onze belangrijkste leveranciers voor KantoorArtikelen.nl, waren we indirect dus vertegenwoordigd door Quantore, dat duurzaamheid stevig verankerd heeft in hun strategie. Ilse benadrukte hoe de coöperatie haar assortiment continu verduurzaamt en hoe bedrijven kunnen profiteren van hun keurmerken en duurzame oplossingen. Dit sluit naadloos aan op onze missie bij ITC Furniture – KantoorArtikelen.nl om te blijven werken met leveranciers die de hoogste standaarden van duurzaamheid hanteren.

Onze inzet voor duurzaamheid


Bij ITC Furniture – KantoorArtikelen.nl gaan we verder dan alleen duurzame kantoorartikelen. Wij geloven dat een duurzame bedrijfsvoering essentieel is voor de toekomst en daarom hebben wij ons altijd gericht op langdurige samenwerkingen met gerenommeerde leveranciers en partners die duurzaamheid centraal stellen in hun productontwikkeling. Voor onze kantoorinrichtingen en meubels werken we samen met topmerken die zowel qua design als duurzaamheid voorop lopen. Deze partners delen onze visie dat duurzame producten niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van gebruikers.

We zien dat er in de kantoorbranche een groeiende vraag is naar duurzame producten. Dit event bevestigde dat bedrijven steeds meer moeten voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving, zoals de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze EU-wetgeving, die sinds 2024 van kracht is, verplicht bedrijven om transparanter te zijn over hun milieuprestaties en om hun supply chain te verduurzamen. Onze partners, zoals Quantore, bereiden zich hier actief op voor en bieden ons de mogelijkheid om onze klanten de best mogelijke duurzame producten aan te bieden, of het nu gaat om kantoorartikelen of volledig ingerichte werkplekken.

Inspirerende verhalen en innovaties

Het event bood een breed scala aan sprekers die elk hun unieke perspectief deelden over duurzaamheid en innovatie. Eén van de hoogtepunten was het verhaal van Hendrik Jan Hoogendoorn, mede-eigenaar van de Boerinn in Kamerik, alwaar het evenement plaats vond. Hij deelde zijn visie op de rol van duurzaamheid in bedrijfsinnovatie en hoe bedrijven, groot of klein, deze uitdagingen kunnen omarmen. Ook Melle Schellekens, co-founder van The Good Roll, gaf een inspirerende presentatie over hoe zijn bedrijf duurzame sanitaire voorzieningen aanbiedt met producten zoals bamboe toiletrollen van 100% gerecycled materiaal.

Deze verhalen laten zien dat duurzaamheid niet alleen noodzakelijk is, maar ook een wereld van nieuwe kansen opent voor bedrijven. Dit is precies waar ITC Furniture naar streeft: wij willen dat onze producten niet alleen functioneel en esthetisch zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Door onze samenwerking met partijen zoals Quantore, kunnen wij ervoor zorgen dat de producten die we aanbieden aan onze klanten, voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid.

Wat betekent dit voor onze klanten?


Als klant van ITC Furniture – KantoorArtikelen.nl profiteer je alleen van hoogwaardige producten, maar ook van de zekerheid dat deze producten voldoen aan de strengste duurzaamheidscriteria. Of het nu gaat om een complete kantoorinrichting of de dagelijkse kantoorbenodigdheden, wij hebben altijd oog voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Door onze samenwerking met bedrijven zoals Quantore kunnen wij je een breed scala aan duurzame kantoorartikelen aanbieden die bijdragen aan een verantwoorde bedrijfsvoering. Daarnaast werken we ook nauw samen met andere leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze gezamenlijke inzet maakt het voor ons mogelijk om onze klanten de meest innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen te bieden.

De toekomst van duurzaamheid in de kantoorbranche

Het event van Novaka benadrukte hoe belangrijk het is dat de kantoorbranche zich aanpast aan de groeiende eisen op het gebied van duurzaamheid. Bij ITC Furniture – KantoorArtikelen.nl zien we deze verschuiving niet als een uitdaging, maar als een kans om ons te onderscheiden. Samen met onze partners blijven we investeren in producten die niet alleen esthetisch en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu.


Wij nodigen je uit om samen met ons deze duurzame toekomst te omarmen. Of je nu op zoek bent naar duurzame meubels of kantoorartikelen, bij ITC Furniture – KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres. Heb je vragen over ons assortiment of wil je meer weten over onze duurzame oplossingen? Bel ons dan: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Een greep uit ons milieu vriendelijk printpapier

> 500 available
Shipping until
Kopieerpapier Clairefontaine Clairalfa A4 160gr wit 250 vel

€8.23*
Shipping until
Kopieerpapier HP Earth First A4 80gr wit 500 vel

€7.31*
Shipping until
Laserpapier Color Copy SRA3 250gr wit 125 vel

€21.14*
> 500 available
> 500 available
Tip!
Shipping until
Kopieerpapier Navigator Office Card A3 160gr wit 250 vel

€19.19*
Shipping until
Laserpapier Canon Top Colour Zero SRA3 300gr wit 125 vel

€33.01*
Shipping until
Kopieerpapier HP Premium A4 80gr wit 250 vel

€5.43*
Shipping until
Laserpapier Clairefontaine DCP A4 120gr wit 250 vel

€6.56*
Shipping until
Laserpapier Color Copy A4 160gr wit 250 vel

€9.63*
> 500 available
Shipping until
Kopieerpapier Quantore Economy A5 80gr wit 500 vel

€5.32*
> 500 available
Shipping until
Kopieerpapier Clairefontaine Clairalfa A4 120gr wit 250 vel

€6.30*
Shipping until
Kleurenlaserpapier HP Color Choice A4 100gr wit 500vel

€11.80*

Milieuvriendelijke hechtmappen

Bijvoorbeeld milieuvriendelijke hechtmappen
Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog