Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Innovatieve Room-in-Room oplossingen voor moderne kantoren

Publicatiedatum: 25 Sep 2024, 11:00:00

Innovatieve Room-in-Room oplossingen voor moderne kantoren

Bij ITC Furniture – KantoorArtikelen.nl zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen om werkomgevingen efficiënter, comfortabeler en meer inspirerend te maken. Daarom zijn we trots op onze intensieve samenwerking met topfabrikant König + Neurath, een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van kantoormeubilair en ruimteoplossingen. In het bijzonder willen we vandaag onze klanten nogmaals kennis laten maken met de innovatieve room-in-room systemen die zij ontwikkelen.

De samenwerking: kwaliteit en innovatie hand in hand

König + Neurath staat bekend om hun hoogwaardige design, duurzame materialen en slimme oplossingen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de moderne werkplek. Door onze samenwerking kunnen we producten aanbieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en toekomstbestendig. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten maatwerk te bieden, met producten die perfect passen bij hun kantooromgeving en werkwijze.


Room-in-Room oplossingen: de toekomst van flexibel werken

Een van de meest innovatieve oplossingen die we samen met König + Neurath aanbieden, zijn de room-in-room systemen. Deze compacte ruimtes binnen een grotere ruimte bieden de perfecte oplossing voor het creëren van rustige werkplekken, vergaderruimtes of plekken voor vertrouwelijke telefoongesprekken in een open kantooromgeving.


Enkele van de topmodellen die König + Neurath heeft ontwikkeld, zijn de TALK.BOX, THINK.TANK, THINK.TANK.II, en de QUIET.BOX varianten. Deze systemen zijn ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten en zijn voorzien van geavanceerde technologieën zoals geluidsisolatie, ventilatie en geïntegreerde verlichting.

Waarom kiezen voor een room-in-room systeem?

De voordelen van deze systemen zijn legio. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom veel bedrijven kiezen voor een room-in-room oplossing:

Rust en concentratie

In een open kantoor kan het moeilijk zijn om een plek te vinden waar je ongestoord kunt werken of een privégesprek kunt voeren. De room-in-room systemen bieden een geïsoleerde ruimte voor optimale concentratie.

Flexibiliteit

Deze systemen zijn vrijstaand en eenvoudig te verplaatsen, zonder dat er ingrijpende aanpassingen aan de bestaande kantoorstructuur nodig zijn.

Duurzaam en stijlvol

König + Neurath maakt gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium met een lage CO2-uitstoot en biedt talloze ontwerpopties zodat de ruimte perfect aansluit bij jouw interieur en huisstijl. En alle grondstoffen komen uit Europa!

Producten op maat voor jouw kantoor

De room-in-room systemen van König + Neurath kunnen volledig worden aangepast aan je specifieke wensen. Of je nu kiest voor de elegante, strakke ontwerpen van de QUIET.BOX of juist de meer organische vormen van de QUIET.BOX Organic, er zijn tal van mogelijkheden om deze ruimtes perfect af te stemmen op jouw bedrijfsidentiteit.


Bij ITC Furniture bieden we geen standaardoplossingen; elk product wordt geleverd met maatwerkopties op het gebied van bekleding, verlichting, ventilatie en meer. Door nauw samen te werken met onze klanten zorgen we ervoor dat de ruimte perfect aansluit bij de eisen van het moderne kantoorleven.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De room-in-room systemen van König + Neurath zijn dus niet zo maar beschikbaar in onze webshop, omdat ze volledig op maat worden gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw kantoor? Neem dan contact op met ons team voor persoonlijk advies.: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog