Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Jouw betrouwbare leverancier voor scholen

Publicatiedatum: 3 Jul 2024, 10:00:00

Jouw betrouwbare leverancier voor scholen

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we trots om al jarenlang jouw betrouwbare leverancier te zijn voor meerdere scholen door het hele land. Terwijl leraren en scholieren genieten van hun welverdiende vakantie, ben jij als inkoper druk bezig met het aanvullen van zowel kleine als grote voorraden. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt, van kleine artikelen tot creatieve oplossingen inzake inrichting.

Ons uitgebreide assortiment voor scholen

Wij bieden een breed scala aan producten die perfect inspelen op de diverse behoeften van het moderne onderwijs. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Creatief / Handenarbeid 

Stimuleer de creativiteit van leerlingen met ons uitgebreide aanbod aan materialen voor handenarbeid. Van knutselspullen tot bouwsets, wij hebben alles wat jij nodig hebt om creatieve projecten tot leven te brengen.

E-learning 

In de snel veranderende wereld van het onderwijs is e-learning onmisbaar geworden. Wij bieden de nieuwste technologieën en hulpmiddelen om online leren effectief en toegankelijk te maken voor iedereen. Neem daarvoor direct contact met ons op!

Lessenaar ook wel lezenaar genaamd 

Voor de docent die graag alles binnen handbereik heeft, bieden wij hoogwaardige lezenaren die zowel praktisch als stijlvol zijn. Perfect voor elke klasomgeving.

Multimedia 

Breng lessen tot leven met ons uitgebreide aanbod aan multimedia-apparatuur. Of het nu gaat om projectoren, speakers of interactieve whiteboards, wij hebben alles in huis om de leerervaring te verrijken. Voor multi-boards, neem direct contact met ons op!

Planborden 

Houd overzicht en structuur in de klas met onze praktische planborden. Ideaal voor het organiseren van lessen, activiteiten en projecten.

Schoolborden en toebehoren

Van traditionele krijtborden tot moderne whiteboards, ons assortiment aan schoolborden en toebehoren is ontworpen om het leerproces te ondersteunen en te verbeteren.

Schoolmeubilair 

Comfort en functionaliteit staan centraal in ons aanbod van schoolmeubilair. Van stoelen en tafels tot complete klaslokaalopstellingen, wij zorgen voor een inspirerende leeromgeving.

Schoolschriften en speciaal papier

Onze hoogwaardige schoolschriften en speciaal papier zijn perfect voor elke schrijf- en tekentaak. Van basisschool tot middelbare school, wij hebben de juiste materialen.

Speelgoed, spellen en sporten 

Bevorder het leren door spelen met ons assortiment aan educatief speelgoed, spellen en sportartikelen. Ideaal voor zowel binnen- als buitenspeelplezier.

Tekenen en schrijven 

Voor de kunstzinnige leerling bieden wij een breed scala aan teken- en schrijfmaterialen. Van kleurpotloden tot schetsboeken, wij hebben alles om creatief talent te ontplooien.

Onze ondersteuning

Nu de zomervakantie in volle gang is of afhankelijk van de regio binnenkort zal zijn, begrijpen we dat jij als inkoper van scholen hard bezig bent met de voorbereiding op het nieuwe schooljaar. Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we er om jou te ondersteunen bij het aanvullen van alle benodigde voorraden. Of het nu gaat om grote bestellingen of het aanvullen van kleinere voorraden, wij bieden deskundig advies en snelle levering.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis maken ons de ideale partner voor scholen die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan een succesvol schooljaar.

Bel ons voor “grotere” dingen: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Een greep uit onze artikelen voor school

Shipping until
Linoleum Abig A2 3.2mm walton

€30.25*
Shipping until
Textielstift Jovi assorti set à 12 stuks

€4.97*
Shipping until
Klei Fimo soft colour pak à 12 basis kleuren

€8.36*
Shipping until
Verfstift Posca PC3M fijn hemelsblauw

€2.93*
Shipping until
Krijtstift Securit SMA-510 schuin wit 2-6mm blister à 2st

€7.47*
Shipping until
Krijtstift Europel 15mm wit etui 8 stuks

€19.61*
Shipping until
Viltstift STABILO Pen 68/63 medium aardegroen

€1.39*
Shipping until
Krijtstift edding 4095 rond 2-3mm wit blister à 1 stuk

€3.28*
Shipping until
Verfstift Posca PC5M medium Engels groen

€3.24*
Only 5 available
Shipping until
Kleurstiften BicKids couleur medium assorti schoolbox à 144 stuks

€36.98*
Shipping until
Linoleumverf Creall Lino lichtrood 250ml

€7.59*
Shipping until
Krijtbord Giotto houten frame 18x26cm

€4.25*
Shipping until
Pennenetui 212 2-delig nerfleer zwart

€7.27*
Only 8 available
Shipping until
Linoleumverf Creall Lino geel 250ml

€7.59*
Shipping until
Chenilledraad Folia 50cm 8mm doorsnede 10 stuks assorti

€0.82*

School

Hoge kwaliteit schoolmeubilair met een lange levensduur schoolmeubilair van de hoogste kwaliteit. ...

Artikelen voor school
Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog