Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Ontdek de ultieme kantoor-lounge ervaring met Dauphin bij ITC Furniture

Publicatiedatum: 5 Jun 2024, 10:00:00

Ontdek de ultieme kantoor-lounge ervaring met Dauphin bij ITC Furniture

Wij van ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl werken samen met heel veel goede fabrikanten om uiteindelijk voor onze klanten tot een goed resultaat te komen. Er zijn immers zoveel factoren waar we rekening mee moeten houden, zoals bijvoorbeeld ergonomie, duurzaamheid, esthetiek, budget, smaak, huisstijl, bedrijfscultuur en functionaliteit. Vandaag hebben we het over de Kantoor-Lounge producten van Dauphin.

Dauphin is een gerenommeerde Europese fabrikant die al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van ergonomische zitoplossingen. Hun producten staan bekend om hun innovatieve en duurzame ontwerpen die het welzijn van de gebruiker bevorderen. Met een sterke focus op kwaliteit en comfort biedt Dauphin een breed scala aan meubels die perfect passen in diverse werk- en ontspanningsruimtes.

Flexibele en comfortabele kantoor lounge producten van Dauphin

De Kantoor-Lounge producten van Dauphin zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit en comfort. Of het nu gaat om een inspirerende vergaderruimte, een gezellige loungehoek of een afgeschermde stille ruimte, Dauphin's producten zorgen voor een optimale balans tussen functionaliteit en esthetiek.


Dauphin Atelier

Hun Atelier-collectie bijvoorbeeld, biedt veelzijdige ontwerpen die uitnodigen tot creatief werken en samenwerken. Deze collectie omvat diverse zitoplossingen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ruimte.


Allora Hockers – Allora Poufs

Een ander voorbeeld is de Allora Hockers-collectie, die bestaat uit lichte, gestoffeerde poefen in verschillende maten en kleuren. Deze poefen zijn ideaal voor dynamische kantooromgevingen waar flexibiliteit en mobiliteit belangrijk zijn. Ze kunnen eenvoudig worden verplaatst en gecombineerd om verschillende opstellingen te creëren, wat bijdraagt aan een levendige en aanpasbare werkomgeving.


Reefs flex - variabele comfortzones

Dankzij zijn modulaire karakter is Reefs flex de partner bij uitstek voor moderne communicatie- en loungeruimtes. Met een retro look is deze lijn hip en modern. De doordachte basiselementen kunnen op allerlei manieren worden gecombineerd, heel eenvoudig zonder gereedschap met elkaar worden verbonden en individueel worden vormgegeven dankzij de grote keuze aan kleuren en materialen.


Reefs - maximaal modulair

Reefs – MM is geïnspireerd op de oneindige veelzijdigheid van de onderwaterwereld. De modulaire constructie van het systeem biedt de mogelijkheid voor allerlei individuele configuraties – van moderne golf-, slak-, vis-à-vis- of in-line-opstellingen tot een klassieke vergadersituatie met losse meubels.

Fiore Club

Met zijn organische vorm en comfortabele stoffering past de Fiore Club net zo goed in een moderne kantooromgeving als in een privéomgeving. De stoel met armleuningen creëert overal een warme en uitnodigende sfeer, of het nu gaat om vergaderingen en conferenties of om ontspannen momenten in het bedrijfsrestaurant.

Kortom, de Kantoor-Lounge producten van Dauphin combineren esthetiek, comfort en functionaliteit op een manier die bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving. Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we trots om samen te werken met een fabrikant die dezelfde waarden en kwaliteitsstandaarden deelt als wij.

Bel ons voor meer informatie: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog