Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Ontdek het NET.WORK.PLACE Wave loungesysteem

Publicatiedatum: 16 Jul 2024, 10:00:00

Ontdek het NET.WORK.PLACE Wave loungesysteem

De ideale oplossing voor gezellige werkomgevingen

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we altijd op zoek naar innovatieve producten die kantooromgevingen transformeren. Vandaag willen we in onze blog een bijzonder product van Kónig & Neurath in de schijnwerpers zetten: het NET.WORK.PLACE Wave Loungesysteem. Dit systeem is ontworpen om werkruimtes niet alleen productiever, maar ook gezelliger te maken.

Waarom NET.WORK.PLACE Wave? 

Veel bedrijven staan voor de uitdaging om kantooromgevingen te creëren die zowel efficiënt als uitnodigend zijn. Het NET.WORK.PLACE Wave Loungesysteem biedt de perfecte oplossing. Het combineert een huiselijke sfeer met functionele elementen, waardoor communicatie- en entreegebieden omgetoverd worden tot favoriete plekken waar collega's graag samenkomen en ideeën uitwisselen.

Modulaire Veelzijdigheid 

Een van de grootste voordelen van het NET.WORK.PLACE Wave Loungesysteem is het modulaire ontwerp. Dit betekent dat het systeem eenvoudig kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van jouw kantoor. Of je nu kiest voor een enkele bank, lineaire of gebogen zitlandschappen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het systeem is perfect voor het creëren van zowel kleine als grote zithoeken, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de specifieke wensen van je team.

Duurzaam en milieuvriendelijk 

Bij Kónig & Neurath staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het NET.WORK.PLACE Wave Loungesysteem is dan ook ontworpen met het oog op een lange levensduur en milieuvriendelijkheid. Enkele van de duurzame kenmerken zijn:

Modulaire bouwset
Dit maakt het eenvoudig om het systeem om te bouwen en uit te breiden, wat de levensduur verlengt.

Innovatief schuim
Het systeem bevat schuim dat voor 40% uit gerecycled materiaal bestaat.

Geen verlijming van bekleding
Dit zorgt ervoor dat de bekleding gemakkelijk te vervangen is.

Vervangbare onderdelen
Zowel de bekledingsstof als het schuim kunnen achteraf worden vervangen.

Recyclebaarheid
De materialen kunnen gemakkelijk worden gesorteerd en teruggevoerd naar de recyclingkringloop.

Hoge kwaliteit
Het loungesysteem is "Made in Germany", wat garant staat voor uitstekende kwaliteit.

Eenvoudig aan te passen aan nieuwe eisen 

Dankzij het modulaire ontwerp kan het loungesysteem snel en eenvoudig worden gereorganiseerd. Of je nu organische of lineaire configuraties wilt creëren, met opbergelementen of gordijnen, het NET.WORK.PLACE Wave loungesysteem biedt een breed scala aan mogelijkheden. Hiermee kun je uitnodigende communicatieruimtes ontwerpen die de saamhorigheid bevorderen, nieuwe favoriete plekken creëren en functionele ruimtes omtoveren tot emotionele ruimtes.

Conclusie

Het NET.WORK.PLACE Wave Loungesysteem van Kónig & Neurath is de ideale oplossing voor bedrijven die hun kantooromgeving willen transformeren naar een plek waar productiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Dankzij de modulaire veelzijdigheid en duurzame eigenschappen is dit loungesysteem een waardevolle investering voor elk kantoor.

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we trots om dit innovatieve product aan te bieden.

Wil je meer weten, bel ons: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog