Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Tips voor een budgetvriendelijke kantoorinrichting

Publicatiedatum: 18 Sep 2024, 14:00:00

Tips voor een budgetvriendelijke kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting hoeft niet duur te zijn. Met een beetje creativiteit en slimme keuzes kun je je kantoor functioneel, comfortabel én stijlvol inrichten zonder je budget te overschrijden. Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl geven we graag handige tips om jouw werkplek budgetvriendelijk in te richten.

Kies voor tweedehands of refurbished kantoormeubelen en computers  

Tweedehands en refurbished meubels en computers zijn uitstekende keuzes wanneer je op de kosten wilt of moet letten. Vaak zijn deze meubels van hoge kwaliteit en kunnen ze nog jaren meegaan. Bovendien is het een duurzame keuze. Denk hierbij aan bureaustoelen, bureaus en opbergmeubels die bij onze afdeling ITC Lease terugkomen uit de lease. Refurbished producten worden grondig gecontroleerd, gerepareerd en opgeknapt, waardoor ze weer als nieuw functioneren. Daarvoor hebben wij een aantal voortreffelijke leveranciers!

Investeer in multifunctionele meubels

Multifunctionele meubels zijn een slimme investering, omdat ze meerdere functies in één product combineren. Een bureau met ingebouwde opbergruimte of verstelbare bureaustoelen die ook als vergaderstoel kunnen dienen zijn perfecte voorbeelden. Op deze manier bespaar je geld én ruimte.

Doe-het-zelf-projecten en upcycling (verbeteren)

Heb je oude meubels die aan vervanging toe lijken te zijn? Overweeg om ze te upcyclen! Met een likje verf, nieuwe handvatten of andere kleine aanpassingen kunnen oude meubels weer een frisse uitstraling krijgen. Dit is niet alleen heel budgetvriendelijk, maar geeft je kantoor ook een unieke en persoonlijke touch.

Slim omgaan met verlichting

Natuurlijke verlichting is de goedkoopste optie. Zorg ervoor dat je kantoorruimte optimaal gebruik maakt van natuurlijk licht door meubels strategisch te plaatsen. Voor kunstmatige verlichting kun je kiezen voor Ledlampen; deze zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, wat op de lange termijn kosten bespaart. Zie daarvoor ook onze blog: waar-moet-je-op-letten-bij-de-aanschaf-van-verlichting-voor-je-thuiskantoor

Kies voor een minimalistisch ontwerp  

Een minimalistische inrichting kan helpen om de kosten laag te houden, omdat je minder meubels en accessoires nodig hebt. Richt je vooral op de basisbehoeften: een comfortabel bureau, een goede bureaustoel en voldoende opbergruimte. Vermijd overbodige decoratie en houd de ruimte overzichtelijk en functioneel.

Budgetvriendelijke accessoires, decoratie en kantoorartikelen  

Accessoires zoals planten, muurposters of fotolijsten kunnen een kantoorruimte aanzienlijk opfleuren zonder veel geld te kosten. Planten verbeteren bovendien de luchtkwaliteit en zorgen voor een ontspannen sfeer. Bij KantoorArtikelen.nl bieden we diverse betaalbare kantooraccessoires om je werkplek een persoonlijke en frisse uitstraling te geven, maar ook heel veel kantoorartikelen uit gerecycled materiaal, zoals hangmappen en memoblokjes, maar ook onze huismerktoner helpt je op de kleintjes te letten.

Plan je kantoorindeling zorgvuldig  

Door een goede planning voorkom je onnodige uitgaven. Voordat je begint met inkopen, maak een plattegrond van je kantoorruimte en bepaal waar alles moet komen. Dit helpt je om doelgericht meubels aan te schaffen die echt passen bij de ruimte, in plaats van impulsieve aankopen die later niet bruikbaar blijken te zijn. Als het je niet zelf lukt helpen wij je graag!

Onze outlet aanbiedingen   

Bij KantoorArtikelen.nl zijn onze prijzen altijd scherp, zodat je structureel profiteert van lage tarieven op ons volledige assortiment. Daarnaast hebben we een speciale "outlet"-sectie, waar je producten die ons assortiment gaan verlaten voor een spotprijs kunt aanschaffen. Dit is een uitstekende kans om hoogwaardige kantoorartikelen te scoren voor een nog voordeligere prijs.

Focus op ergonomie

Een ergonomische werkplek is essentieel voor productiviteit en gezondheid. Dit betekent niet dat je de duurste ergonomische meubels hoeft te kopen. Er zijn tal van betaalbare opties die toch voldoen aan ergonomische normen. Investeer vooral in een goede bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau om een gezonde werkhouding te garanderen.

Duurzaamheid loont op de lange termijn

Goedkope producten van lage kwaliteit lijken op het eerste gezicht aantrekkelijk, maar kunnen je uiteindelijk meer kosten als ze snel vervangen moeten worden. Kies liever voor duurzame meubels die langer meegaan. Dit kan een iets grotere investering zijn, maar bespaart je op de lange termijn veel geld.

Conclusie

Een budgetvriendelijke kantoorinrichting is zeker haalbaar met de juiste aanpak. Of je nu kiest voor tweedehands meubels, DHZ-projecten of slim omgaat met de beschikbare ruimte, er zijn genoeg manieren om een professionele en prettige werkomgeving te creëren zonder je beperkte budget te overschrijden. Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl helpen we je graag met het vinden van betaalbare én duurzame oplossingen voor jouw kantoor.

Kijk maar eens rond in de webshop voor “gangbare” producten.

Bel ons voor gerecycled of tweedehands meubilair e.d.: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Bureaustoelen voor alle budgetten

Shipping until
Bureaustoel Topstar Open Point P zwart

€156.41*
Shipping until
Bureaustoel Euroseats Curve Deluxe zwart

€654.37*
Shipping until
Bureaustoel Topstar Point 91 zwart

€248.74*
Shipping until
Bureaustoel Euroseats Curve kunststof voetenkruis zwart

€484.84*
Shipping until
Bureaustoel Euroseats Milano synchroom zwart

€518.75*
Shipping until
Bureaustoel Topstar Head Point RS zwart

€311.04*
Shipping until
Bureaustoel Topstar open point sy deluxe zwart

€165.34*
Shipping until
bureaustoel 601 hoge rug in zwart PU

€361.15*
Shipping until
Bureaustoel Topstar Light Star 10 zwart

€231.80*
Shipping until
Bureaustoel Topstar TD Lux 10 zwart

€292.11*
Shipping until
Bureaustoel Topstar X-Pander zwart

€261.95*
Shipping until
Bureaustoel Euroseats Evora zwart

€236.21*
Shipping until
Bureaustoel Topstar Wellpoint 30 zwart

€179.72*

KantoorArtikelen.nl

Onze webshop
Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog