Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Waar ben je naar op zoek?


Waarom KantoorArtikelen.nl?

We leggen het je graag uit!


Oplossingen voor de zakelijke besteller.

Voor de zakelijke besteller bieden we diverse handige functies aan om het bestel, betaal-en inkoopproces makkelijker te maken.

Bekijk alle functies en voordelen

Ons familiebedrijf bestaat méér dan 100 jaar!

Lees meer over hoe ons familiebedrijf is ontstaan en hoe we onze dienstverlening in de afgelopen 100 jaar hebben ontwikkeld.

Lees meer over ons bedrijf

Méér dan alleen kantoorartikelen.

Ook voor kantoor-en projectinrichting, printerdiensten en kantoormeubilair leasen of kopen kun je bij ons terecht.

Bekijk al onze diensten

Ben je al klant bij ons?

Met een account krijg je inzicht in je bestellingen en bestelstatussen en kun je gebruik maken van onze handige zakelijke functies.

Inloggen of registreren

Meubilair


Van kleine kantoren tot complete organisaties. Wij verzorgen graag het meubilair of richten jouw volledige pand in.

Kantoormeubilair

We hebben een breed assortiment aan kantoormeubilair om jouw visie werkelijkheid te maken.
Bekijk het hele assortiment

Blog


De laatste artikelen van onze kantoorblog. (Bekijk alle blogs)

Jouw betrouwbare leverancier voor scholen

Jouw betrouwbare leverancier voor scholen

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl zijn we trots om al jarenlang jouw betrouwbare leverancier te zijn voor meerdere scholen door het hele land. Terwijl leraren en scholieren genieten van hun welverdiende vakantie, ben jij als inkoper druk bezig met het aanvullen van zowel kleine als grote voorraden. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij alles wat je nodig hebt, van kleine artikelen tot creatieve oplossingen inzake inrichting.

Wij zijn ook jouw partner in stijlvolle lounge meubels

Wij zijn ook jouw partner in stijlvolle lounge meubels

Bij ITC Furniture - KantoorArtikelen.nl geloven we dat een goed ingericht kantoor niet alleen functioneel moet zijn, maar ook stijlvol en uitnodigend. Of je nu een gezellige wachtruimte, een ontspannen loungehoek of een representatieve ontvangstruimte wilt creëren, wij kunnen aan nagenoeg elke wens voldoen. Onze uitgebreide collectie lounge stoelen en meubels biedt voor elk interieur een passende oplossing.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een veiligheidsbril?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een veiligheidsbril?

Het belang van een goede veiligheidsbril kan niet genoeg benadrukt worden. Of je nu bezig bent met een doe-het-zelf project in huis, werkt in een omgeving waar oogbescherming essentieel is óf gewoon je ogen wilt beschermen tijdens het werken achter een monitor, een veiligheidsbril is een essentieel hulpmiddel. In deze blog bespreken we waar je op moet letten bij de aanschaf van een veiligheidsbril, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

De evolutie van presenteren op kantoor: Van formeel naar inclusief en modern

De evolutie van presenteren op kantoor: Van formeel naar inclusief en modern

Bij het bekijken van de middelste foto in onze collage zullen sommigen misschien met een conservatieve blik zeggen: "Dat kan zo niet." Maar neem eens de tijd om de kleine foto's in de hoeken te bekijken. Dan wordt al snel duidelijk dat meegaan met de tijd geen keuze is, maar een absolute must.

Uitgelichte producten


Deze toppers brengen we graag verder onder de aandacht. (Bekijk het hele assortiment)

Shipping until
Koffiemelkcups Douwe Egberts halfroom 240x7.5gr
* Cups met koffiemelk voor koffie en/of thee. * Douwe Egberts koffiemelk geeft de koffie een mooie goudbruine kleur. * De koffiemelkcups zijn gemakkelijk te openen en te doseren. * De roomcups bevatten 7,5 gram (vetgehalte 10%) en worden per 240 stuks verpakt.
Product number: Q891739

€28.45*
Shipping until
Soep Royco machinezak tomaat supreme met 80 porties
Soep voor automaten. Meer dan de heerlijke smaak van echte, rode tomaten in een kom heb je dus eigenlijk niet nodig voor een geslaagde pauze. En dat is exact wat er in onze klassieke Royco Tomatensoep zit. Al vele jaren lang.
Product number: Q1403719

€40.02*
> 500 available
Shipping until
SPECULOOS ROMBOUTS TRAD 300ST
Volgens traditioneel Belgisch unieke speculoos receptuur. Worden gemaakt met kandijstroop of gekarameliseerde suiker.
Product number: RO_202917

€16.41*
Shipping until
Koffiemelk Friesche Vlag goudband cups 10x7.5 gram
* Ingrediënten voor koffie en thee. * Verzacht je koffie met onze koffiemelk. * Met een wolkje in je koffie creeer je jouw perfecte koffie. * Bovendien blijft je koffie lekker op temperatuur.
Product number: Q890372

€0.89*
Shipping until
Cup-a-Soup Unox machinezak tomaat 140ml
* Unox Cup-a-Soup Tomaat is bereid met lekkere friszoete tomaten. * Bereid met duurzaam geteelde tomaten, zorgvuldig gedroogd en op smaak gebracht met kruiden. * Een zak bevat 40 servings. Eén serving is goed voor één mok soep van 140 milliliter. * Zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. * Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor: een hartige boost om een dipje te voorkomen. * De machinezakken zijn geschikt voor meerdere Cup-a-Soup-automaten.
Product number: Q891010

€21.14*
Shipping until
Tussendoortje Hero B'tween pinda&pindakaas 6pack reep 25gr
* Een heerlijke mueslireep van Hero B'tween boordevol pinda's en granen, zoals haver, tarwe en gerst. * De ideale haverreep als tussendoortje, zonder conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen.
Product number: Q1422342

€2.16*
> 500 available
Shipping until
Melk Campina LangLekker halfvol 1 liter
* Campina Langlekker is gekoeld net zo lekker als verse melk met als extra voordeel dat je het ongeopend buiten de koelkast kunt bewaren. * Campina Langlekker bevat van nature voedingstoffen die je elke dag nodig hebt zoals calcium voor sterke botten en tanden, proteïne voor de groei en het herstel van je spieren en vitamine B2 en B12 die helpen energie te halen uit je voeding . * Gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. * Met de aanbevolen 450 ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen.
Product number: Q1403722

€2.23*
> 500 available
Shipping until
Cup-a-Soup Unox tomaat 140ml
* Heb je zin in een lekker soepje? Of heb je een drukke dag en zin in een snack om weer scherp en alert door te kunnen? * Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed! * Zo ook met Cup-a-Soup Tomaat: een snelle, hartige opkikker die je weer energie geeft om door te gaan! * Deze heerlijke soep is gemaakt met duurzaam geteelde tomaten, en dat proef je! In een verpakking Cup-a-Soup Tomaat zitten 24 heerlijke zakjes Cup-a-Soup. * Een zakje van deze heerlijke Cup-a-Soup Tomaat bevat 61 calorieën per mok. * Zoals je van ons gewend bent, besteden wij veel zorg en aandacht aan ons recept en gebruiken wij alleen de beste ingrediënten om de goede smaak te waarborgen. * Daarnaast bevat deze Cup-a-Soup Tomaat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of toegevoegde smaakversterkers. * Deze variant is ook geschikt voor veganisten. * De Cup-a-Soup Tomaat is eenvoudig en snel te bereiden: doe de inhoud van het zakje in jouw favoriete mok en giet er 140 ml kokend water bij. * Daarna eventjes roeren, 1 minuutje wachten en klaar, eet smakelijk! * Zo bereid je binnen een handomdraai een heerlijke mok soep. * Thuis, op kantoor of waar je ook bent, Cup-a-Soup is altijd een heerlijk hartig tussendoortje. * Lekker, makkelijk en snel! 4-uur Cup-a-Soup: BAM! En weer helemaal scherp!
Product number: Q1403224

€12.70*
Shipping until
Cup-a-Soup Unox kip 140ml
* Heb je zin in een lekker soepje? * Of heb je een drukke dag en zin in een snack om weer scherp en alert door te kunnen? * Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed! * Zo ook met Cup-a-Soup Kip: een snelle, hartige opkikker die je weer energie geeft om door te gaan! * Vol stukjes malse kip, maar ook met smaakvolle wortel, prei en peterselie voor een optimale smaak. * In een verpakking Cup-a-Soup Kip zitten 24 heerlijke zakjes Cup-a-Soup. * Een zakje van deze heerlijke Cup-a-Soup Kip bevat 41 calorieën per mok. * Zoals je van ons gewend bent, besteden wij veel zorg en aandacht aan ons recept en gebruiken wij alleen de beste ingrediënten om de goede smaak te waarborgen. * Daarnaast bevat deze Cup-a-Soup Kip geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of toegevoegde smaakversterkers. * De Cup-a-Soup Kip is eenvoudig en snel te bereiden: doe de inhoud van het zakje in jouw favoriete mok en giet er 140 ml kokend water bij. * Daarna eventjes roeren, 1 minuutje wachten en klaar, eet smakelijk! * Zo bereid je binnen een handomdraai een heerlijke mok soep. * Thuis, op kantoor of waar je ook bent, Cup-a-Soup is altijd een heerlijk hartig tussendoortje. * Lekker, makkelijk en snel! 4-uur Cup-a-Soup: BAM! En weer helemaal scherp!
Product number: Q1403239

€12.70*
> 500 available
Shipping until
ROMBOUTS koffie FILTER One Cup DECAF 10stuks
Cafeïnevrij, pure smaak en rijk aroma. Deze verpakking omsluit de versgebrande en vakkundig gemalen koffie onmiddellijk na de verwerking, zodat het natuurlijke koffie-aroma behouden blijft. 10 handige kant en klare ecologische eenkopsfilters per  verpakking.  Vervangt artikel 300260Deze nieuwe koffiefilter is duurzaam, goed voor het milieu, en geeft u dezelfde heerlijke koffie van hoge kwaliteit.Onze nieuwe generatie thuis composteerbare filters zijn gemaakt van natuurlijke vezels.Heerlijke koffie drinken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Plaats het filter op een kopje, giet er 90°C water in, wacht even en geniet! Eenmaal gebruikt, kunnen de filters thuis worden gecomposteerd of weggegooid worden bij uw voedselafval. Naast een 100% thuis composteerbaar filter, is de buitenverpakking gemaakt van karton uit ecologisch beheerde bossen en kan gerecycleerd worden in uw kartonbak. De folie die de filters omvat is bovendien 100% recycleerbaar.De verpakking bevat 10 composteerbare koffiefilters.Dit product vervangt het plastic koffiefilter.
Product number: RO304040

€3.61*

Merken


Ons brede assortiment bestaat uit meer dan 1000 verschillende hoogwaardige merken. (Bekijk alle merken)

Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog