Logitech G Pro Wireless muis Ambidextrous RF Draadloos Optisch 25600 DPI

€ 103,32 excl. BTW

Langere levertijd
Dit product wordt besteld bij de leverancier en heeft daardoor (soms) een langere levertijd. Raadpleeg onze klantenservice voor meer informatie over de verwachte levertijd.
Productnummer: 910-005272
Merk: Logitech
EAN: 5099206077355
Productinformatie
Na een ontwerpproces van ruim 2 jaar met bijdragen van vele professionele eSports-spelers levert de draadloze PRO-gamingmuis nu extreme prestaties volgens de strikte standaarden van 's werelds beste eSports-professionals. De draadloze PRO-gamingmuis is ontworpen voor extreme prestaties en omvat de nieuwste, meest geavanceerde technologieën. Dankzij de LIGHTSPEED-technologie overwint PRO Wireless de beperkingen van vertraging, connectiviteit en energie om een ongelooflijk betrouwbare en supersnelle verbinding met een rapportagesnelheid van 1 ms te bieden. De draadloze PRO-gamingmuis is ook uitgerust met de nieuwste versie van de HERO-sensor, onze optische sensor van de volgende generatie die de beste prestaties en hoogste efficiëntie neerzet.


Merk / fabrikant "Logitech"

Logitech is een Zwiterse fabrikant van hardware, uit Laussane die is opgericht in 1981. Ze maken onder andere muizen, toetsenborden, speakers, en accessoires voor je tablet of om mee te gamen. Bij KantoorArtikelen.nl vind je een aantal veel verkochte computer supplies van Logitech online, deze zijn snel uit voorraad leverbaar.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog